Maatalouskoneiden ja työkoneiden varaosat

PP-Traktorilla on varaosamyymälässään monipuolinen valikoima laadukkaita maatalouskoneiden ja työkoneiden varaosia. Olemme Fluiconnecton ja Krampin virallinen yhteistyökumppani ja jälleenmyyjä Oulun seudulla. Meillä on myös alueen laajin ja monipuolisin kiilahihnavarasto. Tarvittaessa toimitamme varaosat kuljetuspalvelun avulla asiakkaalle ympäri Suomen. Asiakas saa tarvitsemansa varaosat hyllystä heti ja tilattavat varaosat pystymme toimittamaan jopa seuraavaksi päiväksi. 

Fluiconnecton hydrauliletkut ja komponentit

Olemme laadukkaiden Fluiconnecton hydrauliletkujen ja komponenttien jälleenmyyjä Kempeleellä. Asiantuntevat varaosamyyjämme auttavat sinua oikean osan valitsemisessa ja antavat tarvittaessa asennusohjeet kaupan päälle. 

Fluiconnecto

Kramp -varaosat

Kauttamme saat Krampin laadukkaat varaosat ja tarvikkeet maatalouskoneisiin ja niiden lisälaitteisiin. Krampilla on kattava valikoima varaosia ja erilaisia maatalouskoneiden tarvikkeita. Meillä on yleisimpiä varaosia hyllyssä ja saamme tilattua asiakkaan tarvitseman osan jopa seuraavaksi päiväksi.

Kramp

Kaikenkokoiset kiilahihnat maatalouskoneisiin

Meillä on alueen kattavin kiilahihna- ja hammashihnavarasto. Varastohyllystämme löytyy kaikenkokoisia kiilahihnoja traktoreihin, työkoneisiin ja muihin maatalouskoneisiin sekä ruohhonleikkureihin ja muihin pienkoneisiin. Asiantuntevat myyjämme osaavat neuvoa oikean kiila- ja hammashihnan valitsemisessa. Hihnat saat mukaasi saman tien varaosamyymälästämme tai toimitamme ne asiakkaalle jopa seuraavaksi päiväksi. Soita ja kysy tarvitsemaasi kiilahihnaa!